За Didy's

Историята на DIDY’S PLACE започва с доза талант и една мечта, която впоследствие се превърна в реалност.

Още от ранна възраст открих, че правенето на сладкиши и различни печива е „моето нещо“. В началото правех торти вкъщи за приятели, декорирах ги с много креативност и любов, а по-късно поръчките започнаха да растат и все повече хора гласуваха доверие на работата ми.

Началото

И така, през 2010 г. официално стартирах своя бизнес в малка къща в покрайнините на София с помощта на Дилян Георгиев – близък приятел, който ми помогна да превърна голямата си мечта в реалност. Клиентите бяха доволни от високото качество на вкусните домашни торти, декорирани с любов, съответно и поръчките започнаха да се увеличават. С много отдаденост, труд, постоянство, грижа, бебе в ръце и помощ от бабите, разбира се, през 2015 г. – 2018 г. успяхме да се утвърдим на пазара и да се преместим в по-голямо помещение, да разраснем екипа си и да отворим първата си сладкарничка.

DIDY’S днес

Към момента фирмата е позиционирана в цех от 350 кв.м с персонал от 6-ма професионални сладкари, 4-ма талантливи декоратори, 3-ма шофьори, 1 администратор и 1 хигиенист, които с радост изпълняват желанията на всеки клиент със същите любов, професионализъм и качество, както в самото начало.

Внимание към всеки детайл

Изпълняваме както лични, така и корпоративни поръчки с коректност и внимание към всеки детайл. Доказали сме се като достоен и надежден партньор и вярваме, че храната и вкусният десерт несъмнено са едни от най-важните елементи от всяко празненство.

Защо да изберете нас?

Ние не вървим по отъпкани пътеки, а създаваме свои собствени, като не спираме да творим и да увеличаваме асортимента си с внимание към всеки детайл и грижа към нашите клиенти.

Предлагаме висококачествени продукти, създадени по авторски рецепти с домашни блатове, сладка и кремове

В асортимента ни ще откриете продукти без палмова мазнина, без консерванти, без ГМО, без добавени аромати и оцветители

Предлагаме кетъринг със солени, сладки хапки и печива, който отлично допълва всяко събитие

Коректно отношение към всяка поръчка

Разполагаме с екип от висококвалифицирани професионалисти на всяко ниво

Работим по индивидуални проекти, съобразени с персоналните изисквания на всеки клиент

Точна и навременна доставка с личен транспорт в и извън София

Допълнителни услуги и препоръки за наши партньори (сватбени агенти, фотографи, инвентар, аниматори, подвижно парти и др.)